Excursions Finland

Excursions

 • Phang Nga - A taste of Thailand - Voidaan varata ennen matkaa

  Phang Nga - A taste of Thailand - Voidaan varata ennen matkaa

  Mielenkiintoinen päivä, jossa keskipisteenä Thaimaan kaunis luonto. Bussilla ja pitkähäntäveneellä pääset Phang Nga lahdelle ja Koh Pin Kan saarelle, joka on tunnettu Bond-elokuvasta 007 ja kultainen ase. Lounas, vesi ja kahvi tai tee sisältyvät hintaan, muut juomat maksetaan erikseen.

 • Rayan snorklaussafari Thaimaassa

  Rayan snorklaussafari Thaimaassa

  Tämän retken ansiosta pääset kokemaan yhden parhaista snorklausretkistä ja näet paljon yhden päivän aikana. Raya Divers järjestää snorklaussafareja useissa paikoissa Thaimaassa, muun muassa Phuketissa, Khao Lakissa ja Krabilla.

 • Phi Phi & Bamboo Island - Voidaan varata ennen matkaa

  Phi Phi & Bamboo Island - Voidaan varata ennen matkaa

  Vietä unohtumaton päivä upeassa thaimaalaisessa saaristossa ja vierailu Bamboo Islandilla. Snorklausvarusteita lainattavissa. Lounasbuffet Phi Phi Islandilla (ruokajuomat maksetaan erikseen) ja hedelmiä sekä vesi laivalla sisältyvät hintaan.

 • Phuket - Viidakkovaellus

  Phuket - Viidakkovaellus

  Phuketissa on paljon muutakin kuin vain hienoja rantoja ja mukavia lomakohteita. Suurin osa saaresta on nimittäin sademetsän peitossa, joten nyt sinulla on hyvä tilaisuus lähteä nauttimaan myös vähän aktiivisemmista kokemuksista lomallasi.

 • Kuuluisa Phuket - Voidaan varata ennen matkaa

  Kuuluisa Phuket - Voidaan varata ennen matkaa

  Paljon kulttuuria ja upeita kokemuksia iltapäivän aikana! Retken päätteeksi käymme myös kuuluisilla yömarkkinoilla. Juomat ja ruoka eivät sisälly.

 • Aito Thaimaa polkupyörällä

  Aito Thaimaa polkupyörällä

  Jos haluat kokea aidon Thaimaan, päästä lähelle luontoa ja viettää samaan aikaan aktiivisen päivän - tämä retki on sinulle!

 • Similan Islands, yhdeksän saarta - Voidaan varata ennen matkaa

  Similan Islands, yhdeksän saarta - Voidaan varata ennen matkaa

  Similan Islands on yksi Thaimaan tunnetuimmista saariryhmistä. Saaret tunnetaan kauniista rannoistaan sekä snorklaus- ja sukellusmahdollisuuksistaan. Lounas ja virvokkeet sisältyvät hintaan.

 • Sukellus

  Sukellus

  Kristallinkirkkaita vesiä, kauniita koralleja ja värikkäitä kaloja!