Excursions Norway

Excursions

 • Phang Nga, En smak av Thailand – kan bestilles hjemmefra

  Phang Nga, En smak av Thailand – kan bestilles hjemmefra

  En spennende heldagsutflukt med Thailands vakre natur i fokus. Med buss og longtail-båt besøker vi Phang Nga-bukten og øya Koh Pin Kan, kjent fra Bond-filmen "Mannen med den gylne pistol". Lunsj, vann og te eller kaffe inkludert. Øvrig drikke er ikke inkludert.

 • Snorklesafari med Raya Divers

  Snorklesafari med Raya Divers

  Snorkling i Thailand har alltid vært forbundet med høy kvalitet og fantastiske opplevelser under havoverflaten. Raya Divers arrangerer snorklesafari flere steder i Thailand, for eksempel på Phuket, i Khao Lak og i Krabi. Bli med og opplev fantastisk snorkling!

 • Phi Phi og Bamboo Island – kan bestilles hjemmefra

  Phi Phi og Bamboo Island – kan bestilles hjemmefra

  En heldagstur til sjøs med sol, bad, snorkling og besøk på vakre Bamboo Island. Dykkemaske og snorkel kan lånes. Lunsjbuffé på Koh Phi Phi samt frukt og vann på båten er inkludert.

 • Phuket – jungeltur

  Phuket – jungeltur

  Phuket har mye mer enn lekre strender å by på. Visste du at størsteparten av området er dekket av regnskog? Det betyr at du som er på utkikk etter aktive opplevelser har flere spennende muligheter.

 • Berømte Phuket - kan bestilles hjemmefra

  Berømte Phuket - kan bestilles hjemmefra

  Bli med på en ettermiddagsutflukt med mye kultur og fine opplevelser. Vi avslutter med et besøk på det populære kveldsmarkedet. Mat og drikke er ikke inkludert.

 • Opplev Thailand på sykkel

  Opplev Thailand på sykkel

  Vil du oppleve det ekte Thailand, se naturen og være aktiv? Da er dette utflukten for deg!

 • Similan Islands – kan bestilles hjemmefra

  Similan Islands – kan bestilles hjemmefra

  Similan Islands er en av Thailands mest kjente øygrupper. Øyene er kjent for vakre strender, snorkling og dykking. Lunsj og forfriskninger er inkludert.

 • Dykking

  Dykking

  Phuket er kjent for fine strender og det krystallklarevannet med vakre koraller og eksotiske fisker. Bli med på tur med Raya Divers og oppdag verden under havoverflaten!