Excursions Sweden

Excursions

 • Phang Nga, A taste of Thailand – kan bokas hemifrån

  Phang Nga, A taste of Thailand – kan bokas hemifrån

  En spännande heldag med Thailands vackra landskap i fokus. Med buss och longtail-båt får du bland annat skåda Phang Nga-bukten och ön Koh Pin Kan, känd från Bondfilmen ”Mannen med den gyllene pistolen”. Lunch, vatten och te eller kaffe ingår. Övrig dryck ingår inte.

 • Raya snorklingssafari Thailand

  Raya snorklingssafari Thailand

  Denna utflykt bjuder på någon av den bästa snorklingen du kan uppleva och du kommer få se mycket under en dag. Raya Divers arrangerar snorklingssafari på flera ställen i Thailand, t. ex. Phuket, Khao Lak och Krabi.?

 • Phi Phi och Bamboo Island – kan bokas hemifrån

  Phi Phi och Bamboo Island – kan bokas hemifrån

  En heldag med sol och bad i den fantastiska skärgården med snorkling samt besök på vackra Bamboo Island. Cyklop och snorkel finns att låna. Lunchbuffé på Phi Phi Island samt frukt och vatten på båten ingår.

 • Phuket - vandring i djungeln

  Phuket - vandring i djungeln

  Phuket erbjuder mycket mer än bara fina stränder och trevliga orter. Den största delen av området är faktiskt täckt av regnskog. Detta ger många fina möjligheter för de som önskar lite mer aktiva upplevelser på sin semester.

 • Det berömda Phuket – kan bokas hemifrån

  Det berömda Phuket – kan bokas hemifrån

  Följ med på en eftermiddagstur med mycket kultur och fina upplevelser. Vi avslutar med ett besök på den berömda nattmarknaden. Måltider och dryck ingår inte.

 • Det genuina Thailand på cykel

  Det genuina Thailand på cykel

  Vill du uppleva det äkta Thailand, komma nära naturen och samtidigt ha en aktiv dag? Då har vi utflykten för dig.

 • Similan Islands, de nio öarna - kan bokas hemifrån

  Similan Islands, de nio öarna - kan bokas hemifrån

  Similan Islands är en av Thailand mest kända ögrupper. Öarna är kända för vackra stränder, snorkling och dykning. Lunch och förfriskningar ingår.

 • Dykning

  Dykning

  Phuket är känt för sina fina stränder och det kristallklara vattnet, där det finns vackra koraller och exotiska, färgglada fiskar. Längtar du efter att få uppleva världen under ytan, kan du anlita Raya Divers!